Η Εταιρία

Ποιοι ειμαστε

Η LOUCOFRUIT είναι μια από τις παλαιότερες εταιρίες στον κλάδο της  τυποποίησης και εξαγωγής φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα. Από την ίδρυση της το 1965 από τον Νικόλαο Λουκόπουλο, επιδιώκει και καταφέρνει να βελτιώνει συνεχώς  την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Η ανάληψη της διαχείρισης της εταιρίας από την δεύτερη γενιά της οικογενείας ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ, πραγματοποιήθηκε το 1993 και  έκτοτε  οι επενδύσεις , τόσο σε εγκαταστάσεις  όσο και σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις,  είναι συνεχείς.

Ως οικογενειακή επιχείρηση, η εταιρία LOUCOFRUIT, διατηρεί το πλεονέκτημα της ευελιξίας και της άμεσης αντίδρασης σε περιπτώσεις όπου η παραγωγική διαδικασία το απαιτεί, με κύριο και απώτερο σκοπό την παράδοση υψηλής ποιότητας τελικού προϊόντος και την ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη.

Η εταιρία LOUCOFRUIT, θεωρείται μια μεσαίου μεγέθους  εταιρία στον χώρο. Παρόλα αυτά, η δομή της ως αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, της επιτρέπει να επιτυγχάνει  αποδόσεις μεγαλύτερου μεγέθους εταιριών.

” Η εταιρία LOUCOFRUIT, με την ολοκλήρωση επένδυσης ύψους 1,5 εκ. ευρώ το 2008, βελτίωσε την δυναμικότητά  της σε δυνατότητες συσκευασίας και αποθήκευσης σε ψυκτικούς θαλάμους, με την ανανέωση των θαλάμων πρόψυξης και αποθήκευσης. Παραμένοντας πιστοί στην αρχή της συνεχούς εξέλιξης, για το 2016 πραγματοποιείται νέα επένδυση σε καινούργιους ψυκτικούς θαλάμους, γεγονός που αυξάνει την δυναμικότητα αποθήκευσης στις 3000 παλέτες.”

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ασφάλεια κ η ποιότητα του τελικού προϊόντος  κατέχει την απόλυτη προτεραιότητα στην εταιρεία LOUCOFRUIT.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Όλες οι εγκαταστάσεις μας εφαρμόζουν τα διεθνή πρότυπα HACCP. Επιπρόσθετα , η εταιρεία εφαρμόζει όλα τα πρότυπα του συστήματος διασφάλισης ποιότητας του πιστοποιητικού BRC.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Όλα τα προϊόντα που διακινούνται από την εταιρεία LOUCOFRUIT  είναι πιστοποιημένα κατά  GlobalGap και Grasp.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η κύρια αρχή της εταιρείας μας είναι η σωστή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών. Συνεπώς, έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους παραγωγούς μας, τον βασικότερο κρίκο της δουλειάς μας.

Certificates :

lans-globalgap-certificate1
certificates-en